Hakkımızda

HM Pure Cleaning

HAKKIMIZDA

Yılların verdiği temizlik tecrübesine sahip iki arkadaşın 2018 yılında güçlerini birleştirmesiyle kurulmuştur.  HM Pure Cleaning yeni nesil temizlik girişimidir.

Müşteri memnuniyeti ve sağlık ilkeleri ile yola çıkan şirketimiz, piyasada marka değeri oluşturmuş ve müşterilerinin önerisiyle her geçen gün büyümektedir. Mobil temizlik sistemi konusunda Ankara’da ilkleri gerçekleştiren firmamız, profesyonel ekibiyle tüm temizlik hizmetlerinde garanti verecek kadar kendisine güvenmektedir. Bu tecrübe birleşimini her geçen gün daha da ileriye taşımak için, destekleriniz ve kazandığı güveniniz ile yoluna devam edecektir.

MİSYONUMUZ

Temizlik sektöründe Avrupa standartlarına uygun, hijyen öncelikli hizmet sunmak ve ülkemizde bu sektörde eksiksiz ve kaliteli hizmet anlayışı sunmak ve en yüksek müşteri memnuniyetine ulaşmak.

 

VİZYONUMUZ

Temizlik sektöründe yenilikçi, kaliteli ve hizmet analayışı bakımından ilkleri gerçekleştirmek ve bu alanda öncü markalar arasında yer almak. Bu öncülüğü yeni kadro ve bayiliklere taşımak.

 

DEĞERLERİMİZ

Profesyonellikle müşteri öncelikli hizmet, güven sağlamak ve kazanmak, ekip ruhu ile çalışan personelin verimliliği.

MEMNUNİYET

Müşteri memnuniyetini ilke edinen şirketimiz, garantili temizlik hizmetleri ile bize olan güveninizi en üst seviyeye taşımak için çalışmaktadır.

YANINIZDAYIZ

Temizlik hizmeti sunduğumuz tüm müşterilerin hizmet sonrası da yanındayız.  Temizlik konusunda yaşayacağınız sorunlar için, sınırsız destek sunuyoruz.

SİZİNLE BÜYÜYORUZ

Temizlik sektöründe sürekli büyüyen şirketimiz, beklentilerinize uygun olarak sürekli kendini geliştirmekte ve sektörel yeniliklere kayıtsız kalmamaktadır. 

WhatsApp